Galerii Foto

Denia Canonului cel Mare

Azi, 02.04.2014, in a V-a saptamana a Postului celui Mare, in bisericuta noastra s-a savarsit Denia Canonului Sf Andrei Criteanul. Dupa incheierea slujbei credinciosii prezenti, enoriasi si elevi, au participat la Cateheza “Patimile Domnului”.

Slujire Arhiereasca in biserica noastra

Astăzi, 7 ianuarie, Biserica Ortodoxă a sărbătorit Soborul Sfântului Proroc Ioan Botezătorul şi Înaintemergătorul Domnului. Întâistătătorul eparhiei noastre, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi, a săvârşit Sfânta Liturghie Arhierească în paraclisul noii biserici a Parohiei „Sfinţii Martiri Brâncoveni” din mun. Giurgiu. Cu acest prilej, spre bucuria duhovnicească a credincioşilor, au fost aduse de la Catedrala Episcopală din Giurgiu părticele din moaştele Sfintei Mari Muceniţe Ecaterina, ale Sfântului Apostol Andrei şi ale Sfântului Mare Mucenic Gheorghe.

SERBARE DE CRACIUN

Azi, 22.12.2013 biserica noastra, imbracata in straie noi de sarbatoare s-a pregatit sa-l intampine pe Mos Craciun si sa-i bucure pe copiii. Toata saptamana s-a lucrat la impodobirea peretilor bisericii cu icoane, s-au achizitionat 3 policandre si, prin mijlocirea dlui primar Barbu Nicolae, s-a racordat biserica la sistemul centralizat de caldura.

Cateheza CRACIUNUL – TRADITII si OBICEIURI

Azi, 11 12 2013, la Biserica noastra a avut loc Cateheza Craciunul – Traditii si Obiceiuri. Seara a debutat cu oficierea Acatistului Sf Martiri Brancoveni, dupa care a urmat un moment special. Elevi de la Liceul Nicolae Cartojan, dirijati de profesorul lor de religie, teologul Buga Marius, au poposit in mijlocul nostru si ne-au colindat.

Slujba de pomenire pentru Pr. Arsenie Boca

Azi, 28 noiembrie 2013, in biserica noastra s-a oficiat slujba de pomenire pentru Parintele Arsenie Boca. Slujba a debutat cu savarsirea Sfintei Liturghii, urmata apoi de slujba parastasului.

1 an de slujire la Demisol / 2 ani de la incepera lucrarilor

Azi, 21 noiembrie 2013, biserica noastra a fost in zi de mare sarbatoare. Praznuim Intrarea Maicii Domnului in Biserica, ocazie cu care, din binecuvantarea Preasfintitului Ambrozie, Episcopul Giurgiului, in mijlocul nostru s-a aflat PC Protoiereu Sabin Mat. Azi se implinesc 2 ani de la inceperea lucrarilor de constructie la biserica noastra si 1 an de cand slujim la demisol.

Cateheza Despre CREAREA LUMII

Azi, 13 noiembrie 2013, s-a tinut in bisericuta noastra Cateheza despre CREAREA LUMII. Seara filocalica s-a inceput la ora 17.00 cu Acatistul Sf. Martiri Brancoveni, apoi s-a continuat cu cateheza tinuta pentru elevii mici, din clasele I – IV. De la ora 18.00 au urmat elevii claselor V – XII, precum si enoriasii parohiei noastre.

Cateheza “Despre Ingeri” la Biserica noastra

Cu binecuvantarea Preasfintitului Ambrozie, Episcopul Giurgiului, in data de 30 octombrie 2013, la Biserica noastra a avut loc o seară catehetică intitulată “Lăsaţi copiii să vină la Mine!”. Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului Acatist in cinstea Sfintilor Martiri Brâncoveni și a continuat cu abordarea temei mai sus amintite. Tot din binecuvantarea Preasfintitului Ambrozie a participat la prima parte a catehezei si PC Pr Georgian Tudor.

Sarbatoare mare cu ocazia hramului

16 august 2013 a fost o zi speciala pentru credinciosii parohiei noastre, deoarece si-au serbat ocrotitorii, pe Sfintii Martiri Brancoveni.

Christos a inviat

IN NOAPTEA DE INVIERE, CU MIC CU MARE, NE-AM ADUNAT SA-L INTAMPINAM PE HRISTOS SI SA NE URAM UNUL ALTUIA : “HRISTOS A INVIAT!” / “ADEVARAT A INVIAT!”

Denia celor 12 Evanghelii

In Joia Mare din Saptamana Patimilor, credinciosii ortodocsi participa cu mare evlavie la denia celor 12 Evanghelii, una din cele mai importante si impresionante slujbe. In fata „ochilor sufletesti” ai credinciosilor e prezentat intreg calvarul prin care a trecut Mantuitorul: de la prinderea Sa in Gradina Ghetsimani, pana la rastignirea pe cruce intre cei doi talhari.

O lectie demna de urmat Elevii mei, CTITORI DE BISERICA !!!

Fara sa fiu anuntat, elevii din clasele I - IV ai Scolii nr. 7 din Giurgiu, au luat initiativa, sub indrumarea doamnelor invatatoare, de a confectiona felicitari de Paste si de a incondeia oua. Partea cea mai frumoasa a fost atunci cand cei mici s-au hotarat sa faca un Targ de Paste si sa-si vanda capodoperele.

Elevi de la scoala nr 5 la impartasit

Azi, 26 aprilie 2013, o alta clasa de elevi au trecut pragul bisericii noastre spre a se impartasi. Este vorba despre clasa dnei invatatoare Enache Georgeta care preda la Scoala Nr. 5 din Giurgiu.

Denia Acatistului Maicii Domnului

Denia Acatistului Bunei Vestiri sau Slujba Imnului Acatist este oficiata in fiecare an, vineri seara, in saptamana a V a a Postului Sfintelor Pasti.

Elevi in vizita la biserica noastra

Astazi, 05.04.2013, elevii clasei I- a A de la Scoala Nr. 7 din Giurgiu, in frunte cu d-na invatatoare Mirela Buhaianu, au venit in vizita la biserica noastra, in cadrul Saptamanii Altfel, unde au asistat la Liturghia Darurilor Mai Inainte Sfintite oficiata de Pr. Bogdan Mihaescu, profesorul lor de Religie de la scoala si de pr.paroh Gheorghe Ion. In cadrul slujbei, dupa ce s-au spovedit, toti copii s-au impartasit si au primit din partea preotilor dulciuri si iconite.

Slujbe in Prima Saptamana a Postului Mare

Slujbe in Prima Saptamana a Postului Mare

Slujire Arhiereasca de Sf. Ioan Botezatorul

Azi, 07.01.2013, cand Biserica Ortodoxa praznuieste Soborul Sf. Ioan Botezatorul, in biserica parohiei noastre a fost prilej de mare bucurie. Preasfintitul Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, ne-a facut tuturor o placuta surpriza poposind in mijlocul nostru si savarsind Sfanta Liturghie Arhiereasca.

Slujba dintre ANI…

La sfarsit de 2012 si la inceput de 2013, intr-o atmosfera de profunda rugaciune, enoriasii nostri s-au adunat in jurul preotilor parohiei lor si, ignorand zgomotele petardelor si a artificiilor de afara, multumeau lui Dumnezeu pentru tot ce au primit in vechiul an si Il rugau sa binecuvinteze cununa NOULUI AN.

MOS CRACIUN BUCURA COLINDATORII

Bucurie mare azi, 23 decembrie 2012 la bisericuta noastra. Emotiile pluteau in aer inca de la primele clipe ale diminetii, cand, parintii cu copiii in brate veneau rand pe rand sa-i impartaseasca. In special pe cei micii, care nu puteau astepta pana la sfarsitul slujbei. Restul copiilor s-au impartasit la final.

LUCRARI DE AMPLOARE LA BISERICA NOASTRA

Pe 21.11.2012 se implineste un an de cand s-au inceput lucrarile la demisolul bisericii noastre. Iar peste doua zile vom inaugura bisericuta noastra din pamant.

PELERINAJ

Pe urmele Sf. Dimitrie Basarabov

VIZITA PREASFINTITULUI AMBROZIE

05.10.2012 - Preasfintitul Ambrozie viziteaza demisolul noii noastre biserici

COTA_0

S-A TURNAT PLACA PESTE DEMISOL.-24.08.2012 - AM AJUNS LA COTA 0

16_08_2012

SLUJBA DIN ZIUA HRAMULUI + CONCURSUL DE ICOANE 16.08.2012

23_01_2012

LUCRARI DE AMPLOARE LA DEMISOL. SE RIDICA ZIDURILE (PARTEA 2)

FUNDATIE

LUCRARI DE AMPLOARE LA DEMISOL. SE RIDICA ZIDURILE

PRIMA_ZI_DE_LUCRU

SE INCEP LUCRARILE LA DEMISOL. SE TOARNA FUNDATIA

SLUJBA_DE_BINECUVANTARE

SLUJBA DE BINECUVANTARE A INCEPERII LUCRARILOR 21.11.2011

FOTO_03

SLUJIRE PRINTRE NAMETI

FOTO_02

BISERICA \"DIN GARAJ\" PRINDE VIATA

FOTO_01

LA INCEPUT DE DRUM ...

PLANURI

PLANURI

Lasă un răspuns