Prima Pagina

         Știut este faptul că zona Tineretului din municipiul Giurgiu a fost vitregită mult timp de lipsa unei biserici. Creștinii, tineri și varsnici, parcurgeau distanțe mari pană la bisericile din centru.
Voci se auzeau de pretutindeni; vorbe rostite in șoaptă sau in gura mare, rugăciuni fierbinți inălțate către Dumnezeu avand un singur scop: o biserică și pentru sufletele lor.

         Demersuri au mai fost făcute, insă nu au avut nici o finalitate. Această agonie a durat pană in anul 2008 cand, din inițiativa Prea Sfințitului Ambrozie, Episcopul Giurgiului și a domnului primar Lucian Iliescu s-a inființat o biserică in zona Tineretului a orașului.

         Drept aceea noi, Vlădica Ambrozie al Giurgiului, cu ajutorul Tatălui, cu lucrarea Fiului și cu săvrșirea Sfantului Duh, inconjurat fiind de mulțime multă de cler și popor pus-am piatra de temelie a sfantului locaș la praznicul Sfinților Martiri Brancoveni pe terenul ce ni s-a dat de către Consiliul Local al Municipiului Giurgiu prin osardia domnului primar Ing. Lucian Iliescu. Luna august, ziua 16, anul mantuirii 2008″
(fragment din insemnarea dată cu ocazia punerii pietrei de temelie).

         Din acea zi s-a inceput oficierea de slujbe religioase la noua biserică. In acest scop a fost improvizat un paraclis in care credincioșii să se poată ruga. De asemenea s-a inceput intocmirea actelor necesare demarării lucrărilor de construcție la biserica de zid.

Doneaza fara sa dai nimic adica: „2%” !!!

Toti cei care obtineti venituri din salarii, din chirii,
din activitati independente
sau asimilate acestora, aveti obligatia de a plati la stat un impozit.

Din acest impozit, un procent de 2% poate fi directionat in spre o entitate nonprofit sau unitate de cult.
Acest 2% nu va costa nimic in plus,
se ia din impozitul care e deja platit.

Contribuabilii care isi exprima aceasta optiune, pot solicita directionarea acestei sume catre o singura entitate nonprofit sau unitate de cult.

Pentru a directiona aceasta suma,
e necesara completarea
Declaratiei 230 .

Va atasam formularul cu datele bisericii noastre si va multumim ca veti sustine lucrarea pentru Domnul,
directionand acest impozit inspre Biserica Sfintii Martiri Brancoveni
pentru ajutorarea noului locas al bisericii.

DESCARCA FORMULARUL

 


Lasă un răspuns