S-a turnat placa peste demisolul Bisericii Sf. Martiri Brancoveni

Bucurie mare pentru credincioşii Parohiei Sfinţii Martiri Brâncoveni din Giurgiu deoarece azi, 24.08.2012 s-a turnat placa peste demisolul noii biserici. 

Înfiinţată în anul 2008, cu binecuvântarea şi prin implicarea Întâistătătorului eparhiei noastre, Parohia „Sfinţii Martiri Brâncoveni” a reuşit obţinerea, în noiembrie 2011, a Autorizaţiei de Construcţie.

Lucrările de construcţie la noua biserică de zid au fost posibile datorită hotărârii Permanenţei Consiliului eparhial al Episcopiei Giurgiului, care, în şedinţa sa de lucru din ziua de 14 noiembrie a anului 2011, a hotărât acordarea de către Centrul eparhial a unui ajutor financiar în valoare de 50.000 lei pentru această parohie, precum şi datorită implicării domnului ing. Florian Nicolae şi a credincioşilor din parohie.

Văzând dorinţa enoriaşilor de a termina cât mai repede demisolul bisericii Preasfinţitul Ambrozie a binecuvântat acordarea unui nou ajutor dând parohiei cărămida necesară ajungerii la cota 0.

În august 2012 s-au reluat lucrările de finalizare a demisolului, lucrări sistate în aprilie 2012, datorită achitării de catre Episcopia Giurgiului a datoriei de peste 50.000 lei pe care Parohia Sfinţii Martiri Brâncoveni o mai avea faţă de firma constructoare.

În felul acesta s-a putut ajunge azi, 24 august 2012, să se toarne placa peste demisolul noii biserici, încheindu-se în felul acesta o etapă foarte importantă din ampla lucrare de construcţie.

Acest articol a fost publicat în Evenimente. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns