Slujire Arhiereasca de Sf. Ioan Botezatorul

Azi, 07.01.2013, cand Biserica Ortodoxa praznuieste Soborul Sf. Ioan Botezatorul, in biserica parohiei noastre a fost prilej de mare bucurie.

Preasfintitul Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, ne-a facut tuturor o placuta surpriza poposind in mijlocul nostru si savarsind Sfanta Liturghie Arhiereasca.

Cu acest prilej, spre bucuria duhovnicească a credincioşilor, au fost aduse de la Catedrala Episcopală din Giurgiu părticele din moaştele Sfintei Mari Muceniţe Ecaterina şi părticele din moaştele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe.

După Sfânta Liturghie, Preasfinţitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, a săvârşit o slujbă de pomenire pentru cei trecuţi la cele veşnice.

La final, Preasfinţia Sa a oferit, părintelui Gheorghe Ion, parohul bisericii, şi părintelui Mihăescu Bogdan, de la aceeaşi parohie, Almanahul Bisericesc apărut la Editura Episcopiei Giurgiului.

Totodată, ierarhul nostru a adresat sutelor de credincioşi prezenţi urări de sănătate, pace şi fericire cu prilejul sărbătoririi Sfântului Ioan Botezătorul.

Acest articol a fost publicat în Anunturi, Evenimente, Stiri, STIRI-ANUNTURI. Salvează legătura permanentă.