SERBARE DE CRACIUN

Azi, 22.12.2013 biserica noastra, imbracata in straie noi de sarbatoare s-a pregatit sa-l intampine pe Mos Craciun si sa-i bucure pe copiii.
Toata saptamana s-a lucrat la impodobirea peretilor bisericii cu icoane, s-au achizitionat 3 policandre si, prin mijlocirea dlui primar Barbu Nicolae, s-a racordat biserica la sistemul centralizat de caldura.
Serbarea de azi a inceput cu oficierea Sfintei Liturghii, apoi am fost colindati de elevi de la Liceul Nicolae Cartojan, dirijati de Dl prof Marius Buga. In continuare ne-au colindat elevi de la Sc. nr 10 dirijati de dna inv Miu Iuliana si de elevi de la Sc. nr 5 dirijati de dna inv Enache Georgeta.
Glasurile cristaline a numerosilor copii care au venit sa ne colinde au fost rasplatite cu daruri din partea lui Mos Craciun care pentru cateva momente a poposit si in mijlocul nostru.
La final au fost inmanate Diplome de Excelenta pentru contributia pe care au avut-o la ridicarea sf locas dlui Florian Nicolae, ctitorul nostru, dlui primar Barbu Nicolae, dlui Vladu Alexandru si dlui Pick Ladislau.
Acest articol a fost publicat în Evenimente, STIRI-ANUNTURI. Salvează legătura permanentă.